Info Zeezeilers

Ile Chaussey, Bretagne

ZEEZEILERSADVENTURES

Zeezeilers Adventures is een activiteit van de Zeezeilers van Marken en richt zich op zeilers die nieuwe vaargebieden willen ontdekken, hun ervaring willen uitbreiden of willen kennismaken met het zeezeilen, zonder het volgen van een cursus of intensieve training. Bij Zeezeilers Adventures ligt het accent op genieten en ervaren, met plezier aan boord en ontspanning aan de wal. Onder leiding van een ervaren schipper bepaalt u zelf uw deelname aan het varen, de zeiltrim, de routevoorbereiding en de navigatie.

Zeezeilers Adventures organiseert reizen naar avontuurlijke bestemmingen, waarbij de gasten zelf de boot varen. Het mijlen maken, met een optimale zeiltrim en een slimme navigatie, rekening houdend met het weer, gebeurt onder leiding van een ervaren schipper die vertrouwd is met het vaargebied. Dat geeft zeilers de mogelijkheid ervaring uit te breiden en grenzen te verleggen. De schipper zorgt voor de veiligheid en draagt graag zijn of haar kennis over. Zeezeilers Adventures is dé gelegenheid om vaargebieden te verkennen die meestal buiten bereik liggen en ervaring op te doen voor later, om het zelfstandig nog eens over te doen.

Volgens deze formule kiest Zeezeilers Adventures uitdagende en tegelijk aantrekkelijke bestemmingen. Het jachtzeilers mekka van de Solent, de races van de Kanaaleilanden, het oergevoel van de Isles of Scilly, de spanning van Wolf Rock en de Fastnet. Zeezeilers Adventures zoekt de grenzen van het zeezeilen om te kunnen genieten van de schoonheid van bijzondere bestemmingen. Pittoreske havens, historische kusten, van stille ankerplaats tot het nachtelijk vertier in havensteden. Maak kennis met Zeezeilers Adventurs - schrijf je in op onze nieuwsbrief en boek een reis van je dromen!

Voor de meest gedegen zeezeilopleiding bij de grootste zeezeilschool van Nederland (voor CWO, RYA, ISAF) ga je naarDe Zeezeilers van Marken
Voor avontuurlijk varen, echt zeilen zonder opsmuk, ga je naar de zeiltochten van Zeezeilers Adventures

 

 

Naam
Email
Bericht

Reis zoeken

Vind hieronder direct uw reis of zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

RYA certificering

Met uw zeemijlen en ervaring is nu ook afstemming mogelijk met de bekende RYA erkenning. Op.. Lees meer »

Hiswa Amsterdam 5-9 maart

HISWA RAI AMSTERDAM Wij staan 5-9 maart op de Hiswa in de Rai... Lees meer »

Offshore wedstrijd zeilen

Doe mee met het kernteam offshore Zeilwedstrijden richting Fastnet. Voor ervaren zeezeilers of deelnemers die hun.. Lees meer »

Instructeurs in opleiding

De instructeur opleiding is al weer in volle gang. Vijf enthousiaste schippers bekwamen zich in.. Lees meer »

Nieuwe website

Als u dit leest maakt u kennis met onze nieuwe website. Inclusief het volledige programma.. Lees meer »

Volg ons