Oceaan oversteek, Azoren, Caribean

Oceaan oversteek, Azoren, Caribisch gebied

 

Er komt een moment dat u denkt aan een oceaanoversteek of bijvoorbeeld het verkennen van exotische kusten. Misschien wilt u wel over enige tijd met uw eigen schip een langere zeiltocht maken. U kunt actief kennis maken met het zeilen naar exotische bestemmingen. Ideaal als een actieve vakantie of om u voor te bereiden op bijvoorbeeld een eigen tocht naar het Caribisch gebied.

 

Hoe gaan we te werk?
We bieden theoriecursussen en bemiddelen in gerichte praktijktochten zoals een oversteek of in het Caribisch gebied. Door een nauwe samenwerking kunt u er van uitgaan dat u reizen volgt in de visie van De Zeezeilers. Deze reizen worden georganiseerd door instructeurs die jarenlang betrokken zijn bij De Zeezeilers.

U wordt actief betrokken bij alle elementen van reisvoorbereiding, passageplanning, navigatie, formaliteiten en natuurlijk het zeilen. Maar het is niet een cursus zoals u die bij De Zeezeilers gewend bent te varen.

Er bestaan verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld, zeiltochten rond exotische bestemmingen, lange oversteken, zeiltochten van plek naar plek en theoriedagen voor verre reizen. Neemt u contact met ons op zodat we in een gesprek een plan op maat kunnen maken.

Reis zoeken

Vind hieronder direct uw reis of zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

RYA certificering

Met uw zeemijlen en ervaring is nu ook afstemming mogelijk met de bekende RYA erkenning. Op.. Lees meer »

Hiswa Amsterdam 5-9 maart

HISWA RAI AMSTERDAM Wij staan 5-9 maart op de Hiswa in de Rai... Lees meer »

Offshore wedstrijd zeilen

Doe mee met het kernteam offshore Zeilwedstrijden richting Fastnet. Voor ervaren zeezeilers of deelnemers die hun.. Lees meer »

Instructeurs in opleiding

De instructeur opleiding is al weer in volle gang. Vijf enthousiaste schippers bekwamen zich in.. Lees meer »

Nieuwe website

Als u dit leest maakt u kennis met onze nieuwe website. Inclusief het volledige programma.. Lees meer »

Volg ons