Zeezeilcentrum Harlingen

Zeezeilcentrum Harlingen


Het Zeezeilcentrum in Harlingen is de uitvalsbasis voor de vaarcursussen, het boekingskantoor en de locatie voor theorieweekenden. Het pand is gebouwd aan het eind van de 17e eeuw en heeft een nautische historie. Het is een kantoor en opslagruimte geweest van de Friesche Admiraliteit.

 

Ontmoeting: 
Naast telefonisch overleg kunt u bij ons langs komen om in een persoonlijk gesprek uw zeilvaardigheid en ervaring in kaart te brengen en om samen met ons uw optimale opleiding te kiezen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak. Ook bij de aanschaf van een nieuwe boot of voor de planning van nieuwe vaargebieden kunt u bij ons terecht.

 

Het startpunt van uw reis:
Bij vertrek en aankomst wordt de reis aan een van de grote tafels opgestart en afgesloten. Hier heeft u alles bij de hand om uw reis voor te bereiden. Onze bibliotheek bevat alle almanakken, vaargidsen en cruising guides, naast zeekaarten en naslagwerken.

 

Bijeenkomsten: 
Er zijn ruimtes beschikbaar voor werkgroepbijeenkomsten, vergaderingen of instructies. Het is niet voor niets dat zeezeilers, schippers, instructeurs maar ook anderen deze lokatie kiezen voor hun bijeenkomsten en uitvalsbasis naar de Waddenzee. Voor eigen reisvoorbereiding of individuele acties is er werkruimte en toegang tot de kaarten en boeken van De Zeezeilers. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reis zoeken

Vind hieronder direct uw reis of zeezeiltocht.

Selectie op datum

Van: Tot:

Direct op reisnummer zoeken

Reisnummer:

Nieuws

RYA certificering

Met uw zeemijlen en ervaring is nu ook afstemming mogelijk met de bekende RYA erkenning. Op.. Lees meer »

Hiswa Amsterdam 5-9 maart

HISWA RAI AMSTERDAM Wij staan 5-9 maart op de Hiswa in de Rai... Lees meer »

Offshore wedstrijd zeilen

Doe mee met het kernteam offshore Zeilwedstrijden richting Fastnet. Voor ervaren zeezeilers of deelnemers die hun.. Lees meer »

Instructeurs in opleiding

De instructeur opleiding is al weer in volle gang. Vijf enthousiaste schippers bekwamen zich in.. Lees meer »

Nieuwe website

Als u dit leest maakt u kennis met onze nieuwe website. Inclusief het volledige programma.. Lees meer »

Volg ons